Altium
Systec

Systec

Systec autoklavi

Tvrtka Systec, od osnutka 1994., razvija, proizvodi i prodaje laboratorijske autoklave te uvodi inovacije kako bi parna sterilizacija u laboratorijima bila jednostavnija, preciznija i sigurnija no ikad, uz najpovoljniji omjer cijene i koristi za korisnike. Systec održava sustav upravljanja kvalitetom prema DIN EN ISO 9001: 2008, certificiran od strane DQS u Njemačkoj, a proizvodnja je u skladu s relevantnim europskim standardima, posebice PED (Direktiva za opremu pod tlakom) i ASME regulacija u SAD-u.

Modularni dizajn Systec uređaja pokriva sve standardne i posebne programe laboratorijske parne sterilizacije diljem svijeta: u industrijskim, istraživačkim i sveučilišnim laboratorijima, institutima, tvrtkama farmaceutske i prehrambene industrije, biotehnologije, genetike i dijagnostike.

AUTOKLAVI, MEDIAPREPARATORI


Systec u svom programu sadrži vertikalne i horizontalne autoklave, prolazne i one koje se izrađuju za specijalne namjene. Dodatno u programu se nalaze sustavi za pripremu, sterilizaciju i automatizaciju media (agar).

  • horizontalni autoklavi - 7 modela od 23 do 200 L
  • horizontalni, podna varijanta - 16 modela od 65 do 1580 L
  • vertikalni autoklavi - 8 modela od 40 do 150 L
  • prolazni 2D autoklavi - 13 modela od 90 do 1580 L
  • mediaprep sterilizatori - od 10 do 120 L
  • dozatori za punjenje petrijevih pločica - manualno/pumpa

Saznajte više na stranicama tvrtke Systec.

Za više informacija o proizvodima iz asortimana, pošaljite upit na prodaja@alphachrom.hr