Altium

O nama

Trgovačko društvo Altium International d.o.o. ovlašteni je distributer analitičke opreme tvrtke Agilent Technologies za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Kosovo, ovlašteni distributer tvrtke Ortho Clinical Diagnostics za Hrvatsku te drugih instrumenata i opreme niza vodećih svjetskih tvrtki za navedena tržišta.

Agilent  Technologies je vodeći proizvođač analitičke opreme u području prirodnih znanosti, dijagnostike i primjenjene kemije. Ortho Clinical Diagnostics ima jednu od vodećih pozicija u području transfuzijske medicine, kliničke kemije i imunodijagnostike.

Altium International u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini zapošljava 57 visokoškolovanih djelatnika u prodaji, administraciji i održavanju koji posjeduju ovlaštenja za rad s instrumentima tvrtke Agilent Technologies i ostalih proizvođača čije instrumente distriburira. 

Portfelj naših instrumenata pruža sve što je potrebno da biste svoj laboratorij doveli na najvišu razinu učinkovitosti. Naš stručan i fleksibilan tim  učinkovito  rješava probleme s kojima se u poslovanju susreću naši korisnici. Ideje i otvorenost novom i naprednom vode nas brzom razvoju!

Trenutačno Altium International d.o.o. posjeduje ugovore o održavanju sklopljene s velikim brojem korisnika u svim segmentima istraživačkog i analitičkog rada. Različite razine  ugovora omogućuju korisnicima da izaberu optimalnu razinu usluge za svoje poslovanje.

Naša podrška pomoć je na koju možete računati tijekom cijelog vijeka trajanja opreme, a sigurnost i znanje naših stručnjaka za aplikacije jamče uštedu vašeg vremena i novca.

Rado ćemo vam na vaš upit dati sve informacije vezane uz naš portfelj instrumenata i usluga.

Srdačan pozdrav,

Vaš Altium International


Altium International d.o.o. za trgovinu i usluge, Karlovačka cesta 24, 10000 Zagreb; Trgovački sud u Zagrebu, MBS 080698809, OIB 18966227376, temeljni kapital 570.000,00 HRK uplaćen u cijelosti; direktor Siniša Stipaničić; OTP banka d.d. HR0924070001100482933, Partner banka d.d. HR4424080021100031237