Altium
Altium International je dobitnik srebrne medalje za održivost!

Obavijest

Altium International je dobitnik srebrne medalje za održivost!

EcoVadis je svjetski priznata organizacija koja ocjenjuje korporativnu održivost tvrtki, rangirajući ih na temelju njihovih praksi i postignuća u području održivosti. Od svog osnivanja 2007. godine, EcoVadis je izrastao u najvećeg i najpouzdanijeg pružatelja ocjena održivosti poslovanja na svijetu, stvarajući globalnu mrežu od više od 100.000 ocijenjenih tvrtki.

S velikim ponosom objavljujemo da je naša predanost održivosti prepoznata i nagrađena EcoVadisovom srebrnom medaljom za 2023. godinu!

Ovo priznanje je potvrda naše trajne posvećenosti ESG principima, tj. očuvanju okoliša, društvene odgovornosti i etičnosti upravljanja.

Godinama integriramo održive prakse u svoje svakodnevno poslovanje, neprestano pronalazeći načine kako pozitivno utjecati na naš okoliš, zajednicu i cjelokupno poslovanje. Naši napori u održivosti nisu samo dio naše poslovne strategije, već proizlaze iz naših vrijednosti – TRUST RESPECT, DEVELOP, SHARE.

No, tu ne stajemo! Ponosni smo i što smo postigli odličan HRIO rejting (Hrvatski Indeks Održivosti), koji nas svrstava među top 27% tvrtki ukupno u područjima primjene održivih praksi, a koji dodjeljuje HR PSOR.

Ova priznanja odražavaju našu posvećenost ne samo našim okolišnim odgovornostima, već i našim ljudima te zajednicama unutar kojih poslujemo.