Altium
EDUKACIJE

EDUKACIJE

Ulaganje u obrazovanje korisnika, strateški je prioritet Altium Internationala s ciljem osiguravanja kvalitetne podrške za sve vaše potrebe. Kupujete li novu opremu ili optimizirate postojeće procese, Altium International programi edukacija poboljšat će produktivnost i osigurati kvalitetne rezultate. Početno ulaganje u osposobljavanje, isplatit će se u vrlo kratkom roku jer će povećati stručnost vašeg laboratorija i ubrzati postupke.

produktivnost laboratorija

Programi edukacija Altium Internationala su prilagođeni individualnim potrebama, koncipirani u manjim grupama od 5-10 polaznika te uključuju predavanja i praktični rad. Svaki program je modularan jer se, nakon prijave polaznika, prilagođava specifičnim potrebama grupe i izazovima s kojima se susreću u svakodnevnom radu.
Raspon edukacija prilagođava se od temeljnih, uvodnih programa do dubinskih, stručnih edukacija za korisnike s iskustvom u određenom
području.


TERMINI: Vrijeme održavanja edukacije se definira prema iskazanom interesu te se grupe koncipiraju prema specifičnim područjima i potrebama polaznika.

MJESTO ODRŽAVANJA: Altium International/AlphaChrom/Asolutic demo laboratorij (Karlovačka cesta 24 – Zagreb) ili u partnerskim laboratorijima. Postoji mogućnost da se programi održe i na lokaciji korisnika.

TRAJANJE: 1 do 3 dana

BROJ POLAZNIKA: Za svaki program potrebno je minimalno 5 polaznika kako bi se program održao.

KOTIZACIJA: Molimo pošaljite svoj upit na edukacije@alphachrom.hr