Altium
23.04.2024. - 24.04.2024.
Seminar

Tjedan žive u Altiumu

Tjedan žive u Altiumu

Pozivamo vas na TJEDAN ŽIVE u Altiumu, koji će se održati 23. i 24. travnja 2024. godine! Ovo je izuzetna prilika da se upoznate s važnošću analize žive i njezinim primjenama u različitim industrijama, uključujući okoliš, prehrambenu industriju, i farmaciju. Analiza žive ključna je u detekciji i kvantifikaciji žive u različitim uzorcima, što pomaže u osiguravanju sigurnosti i usklađenosti s regulatornim standardima.

Datum održavanja radionice: 23. i 24. travnja 2024.

Mjesto održavanja radionice: Altium International, Karlovačka cesta 24, 10 000 Zagreb

Za vrijeme trajanja Tjedna žive, imat ćete priliku sudjelovati na radionici koju će voditi Application Specialist iz Milestonea. Očekuje vas demonstracija rada s DMA-1 instrumentom, jednim od vodećih instrumenata za analizu žive. DMA-1 se ističe svojom jednostavnošću upotrebe, brzinom analize i točnošću, čineći ga idealnim izborom za laboratorije koje teže visokoj efikasnosti i preciznosti.

Radionica će vam pružiti hands-on iskustvo s uređajem DMA-1, omogućavajući vam da iz prve ruke osjetite prednosti ovog instrumenta. Naučit ćete kako provesti analizu žive i interpretirati rezultate, što će vam pružiti dragocjene vještine koje možete primijeniti u vašem profesionalnom okruženju.

Zainteresirani sudionici mogu odabrati dan sudjelovanja, a kako bismo osigurali osobnu pažnju i kvalitetnu interakciju, broj mjesta je ograničen. Molimo vas da svoje sudjelovanje potvrdite ispunjavanjem prijavnog obrasca dostupnog na sljedećem linku: 

Prijava na radionicu

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da proširite svoje znanje i vještine u analizi žive, upoznate se s najnovijim tehnologijama u području i umrežite s kolegama iz industrije. Veselimo se vašem dolasku na Tjedan žive u Altiumu!